Briggitte van Nieuwkerk

Small group fitness, verlagen vetpercentage 

Anderhalf jaar geleden ben ik bij Simone begonnen met fitness. Ik had een behoorlijk hoog vetpercentage en wilde daar vanaf. En dat is gelukt!

Simone houdt je geregeld een spiegel voor met simpele vragen. In mijn geval zat het grootste probleem in mijn hoofd. Op mijn opmerking; "Ik eet maar één koekje bij de koffie", was de wedervraag van Simone; "Hoeveel koffie drink je dan op een dag?" Oeps... Mede door dit soort gesprekjes leerde ik bewustere keuzes maken.

Het frappante in mijn geval is dat je zoveel terugziet in de grafiek en wegingen. Je ziet precies op welk moment bij mij de knop om is gegaan qua voeding. En de lichte terugval in de zomer vanwege de ijsjes. Als je terugkijkt, is een hoop te verklaren en daardoor in de toekomst ook te voorkomen!

‚Äč
 

Daarnaast ben ik sporten ook steeds leuker gaan vinden. De schema's zijn heel afwisselend en uitdagend. En de begeleiding is super! En als je dan het resultaat ziet bij de wegingen en simpelweg aan je eigen lichaam (minder buik, meer spieren) is dat zo leuk en stimulerend! Ik baal inmiddels als ik een week training moet overslaan...

info@simonesports.nl  -  06 439 435 32  -  www.facebook.com/simonesports  -  's-Gravenzande