Voorbereidend
Voorafgaand aan een sportprestatie kan een sportmassage uw lichaam op scherp zetten. De massage verhoogd de doorbloeding, zorgt zo voor meer zuurstof in de spieren en geeft een stimulerend effect in de hersenen. 

Herstellend
Na afloop van een sportprestatie of zware lichamelijke arbeid kan een sportmassage bijdragen aan het herstel van de spieren. In deze massage worden enerzijds technieken gebruikt om de afvalstoffen uit de spieren af te voeren en anderzijds technieken gebruikt die "reparatiestoffen" activeren. 

 

Wat kunnen wij Nederlanders veel doen op een dag, hè? En wat verwachten we ook veel van ons zelf... Echter  functioneert ons lichaam (en dus ons denkvermogen) het beste als de druk regelmatig van de ketel is. Deze massage is lekker, is ontspannend en zorgt voor een verbetering van diverse processen in het lichaam.   

Burn-out of (loopbaan)coaching
Indien gewenst is een ontspanningsmassage te combineren met een coaching gesprek. Zeker voor mensen met een (bijna) burn-out is dit een win-win situatie, omdat we werken aan mentaal- én fysiekherstel.  

Sportmassage

20 minuten          € 22,50
30 minuten          € 30,-
45 minuten          € 42,50
60 minuten          € 55,-

Ontspanningsmassage

‚Äč

30 minuten          € 27,50

45 minuten          € 40,-

60 minuten          € 52,50

 

Combideal: Coaching + Massage

45 minuten        € 50,-
60 minuten        € 65,-

De massages vinden plaats in onze massageruimte in de Westlandhal (Spinel 4, 's-Gravenzande).

info@simonesports.nl  -  06 439 435 32  -  www.facebook.com/simonesports  -  's-Gravenzande